Kleinveld B.V. is een jong, ambitieus en zeer snel groeiend bedrijf gevestigd in Zuidlaren (Drenthe) met nevenvestigingen in De Groeve en Eemshaven. Kleinveld is grenzeloos actief in het exceptioneel horizontaal en verticaal transport, o.a. met SPMT’s, Rupskranen, Onderhoud- en Montagewerkzaamheden. Klanten van Kleinveld zijn ´s werelds grootste internationale logistieke bedrijven.

Dit is jouw kans!
Als ambitieuze Engineer maak je onderdeel uit van een hecht team, bestaande uit enthousiaste medewerkers bij wie het transport door de aderen stroomt. Je bent snugger met de computer (Autocad 2/3D) maar vindt het ook leuk om naar buiten te gaan om praktijkervaring op te doen en de handen uit de mouwen te steken.

Wij zoeken iemand die dezelfde passie deelt als wij en in staat is om zelf een volwaardige engineersafdeling op te zetten. Hierbij krijg je ondersteuning van onze senior-engineer die jouw vaste sparringpartner is. Door jouw eigen inzet en passie, groeit jouw afdeling uit naar een volwaardige succesvolle engineersafdeling.

Wij bieden

  • diverse opleidingsmogelijkheden; want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel;
  • een uitdagende functie met veel afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid;
  • meedenken en meegroeien in een team van enthousiaste medewerkers;
  • gemiddeld 32 uur in de week, met de mogelijkheid tot uitbreiding.

Kleinveld hecht veel waarde aan zelfstandigheid, ruimte voor ideeën en eigen inbreng. Dit betekent voor jou als mogelijk nieuw teamlid, ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Groeit het bedrijf, dan groei jij natuurlijk mee.

Wil je deel uitmaken van een enthousiast en succesvol team, stuur dan vóór 1 juli 2019 je CV en bondige motivatie aan office@wkleinveld.nl.
Heb je vragen, dan bel je met Wijnand Kleinveld 06-46253168.