Kleinveld B.V. is een jong, ambitieus en zeer snel groeiend bedrijf gevestigd in Zuidlaren (Drenthe) met nevenvestigingen in De Groeve en Eemshaven. Kleinveld is grenzeloos actief in het exceptioneel horizontaal en verticaal transport, o.a. met SPMT’s, Rupskranen, Onderhoud- en Montagewerkzaamheden. Klanten van Kleinveld zijn ´s werelds grootste internationale logistieke bedrijven.

Dit is jouw kans!

Heb jij affiniteit met exceptioneel transport en wil je doorgroeien tot SPMT-operator? Dan is dit jouw kans!

Kleinveld B.V. zoekt een gedreven transportman/vrouw met de ambitie om SPMT Operator te worden. Je komt bij ons in dienst, wij leiden je op en leren je in rap tempo de kneepjes van het vak. Je gaat mee met ervaren SPMT Operators en biedt ondersteuning bij allerhande voorkomende werkzaamheden. Door jouw eigen inzet en passie, groei je door naar een volwaardige SPMT Operator.

Onze werkzaamheden spelen zich af in binnen- en buitenland. Het is voor jou dan ook geen probleem om enige tijd van huis te zijn. Je maakt onderdeel uit van een hecht team, bestaande uit enthousiaste, gedreven medewerkers bij wie het transport door de aderen stroomt.

Wij vragen

Naast de kerncompetenties van Kleinveld B.V, zelfstandig, oplossingsgericht, samenwerken en veilig werken, vragen wij:

  • leergierig, passie voor transport en het kunnen denken in mogelijkheden;
  • inzet, doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel;
  • een teamplayer met een hoge mate van flexibiliteit, en geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • VCA basis is een pré;

Wij bieden

  • volledige opleiding tot volwaardige SPMT operator;
  • een uitdagende functie met veel afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid;
  • diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;
  • je wordt ingeschaald als junior SPMT operator binnen de cao goederen vervoer over de weg en mobiele kranen. Op basis van achtergrond en ervaring kennen we direct één of meer ervaringsjaren toe.

Kleinveld hecht veel waarde aan zelfstandigheid, ruimte voor ideeën en eigen inbreng. Dit betekent voor jou als mogelijk nieuw teamlid, ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Groeit het bedrijf, dan groei jij natuurlijk mee.

Wil je deel uitmaken van een enthousiast en succesvol team, stuur dan vóór 1 juni 2019 je CV en bondige motivatie aan office@wkleinveld.nl

Heb je vragen, dan bel je met Wijnand Kleinveld 06-46253168