Kleinveld B.V. is een modern, ambitieus en zeer snel groeiend bedrijf gevestigd in Zuidlaren (Drenthe) met nevenvestigingen in De Groeve en Eemshaven. Kleinveld is grenzeloos actief in het exceptioneel horizontaal en verticaal transport, o.a. met Engineering, SPMT’s, Rupskranen, Onderhoud- en Montagewerkzaamheden. Klanten van Kleinveld zijn ´s werelds grootste internationale logistieke bedrijven. Kleinveld is VCA twee ster gecertificeerd.

Dit is jouw kans!
Wij beschikken over een prachtig pand met een ruime loods, kantoor, toilet en kantine aan de rand van Zuidlaren. Ook hebben we een kei van en engineer die van een krabbel op een bierviltje een indrukwekkende 3D tekeningen maakt. We zitten vol met ideeën en misschien heb jezelf ook al wat opdrachten gescoord. Wij zoeken de samenwerking met een zelfstandige constructiebankwerker of lasser die van zijn en onze ideeën werkelijkheid maakt.

Wij bieden

  • een ruime representatieve bedrijfsruimte, opslagruimte, kantoorruimte en parkeervoorzieningen tegen VOORDEELTARIEF;
  • nette kantine en toiletvoorzieningen;
  • opdrachten, zodat je meteen aan de slag kan;
  • engineering; 2D en 3D tekeningen;
  • administratieve ondersteuning.

Rondleiding
Je bent uitgenodigd voor een rondleiding aan het Bolwerk 2, maar je kan zelf ook alvast een kijkje nemen. Zie ook een digitale rondleiding in ons pand.

Ben je geïnteresseerd, of heb je vragen, dan bel je met Wijnand Kleinveld 06-46253168, of mail naar office@wkleinveld.nl.

Download deze vacature