Sinds 1 maart 2019 is Kleinveld BV trotse eigenaar van het pand aan het Bolwerk 2 te Zuidlaren. Met deze overdracht beschikt Kleinveld over ruim 850m2 bedrijfsruimte, 350 m2 presentatieruimtes en 260 m2 kantoor. Deze uitbreiding sluit perfect aan op de enorme groei die Kleinveld de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Op de huidige lokatie groeide Kleinveld uit haar jasje en er was geen mogelijkheid tot uitbreiding. Het pand aan het Bolwerk te Zuidlaren geeft ons de kans om het eigen materieel in-house op te slaan, onze klanten op een prachtige lokatie te ontvangen en de medewerkers een prettige werkplek te geven.

De sleuteloverdracht is -gezien de jarenlange samenwerking tussen Kleinveld en HOC- niet alleen symbolisch, maar ook praktisch. Want; voorlopig blijven de heftruckopleidingen van HOC nog wel in Zuidlaren, totdat de praktijkhal voor heftruckchauffeurs in Tynaarlo klaar is om in gebruik te nemen. HOC blijft daarmee nog enige tijd aan het pand verbonden.

Voor nu richt Kleinveld zich op de verhuizing en de inrichting van het pand, zodat u ook op Bolwerk 2 binnenkort bij ons terecht kan voor een lekker kopje koffie. Wij houden u op de hoogte!