VAKMENSEN

Kleinveld bestaat uit een multigedisciplineerd team, bestaande uit ervaren en gedreven medewerkers bij wie het transport door de aderen stroomt. SPMT-operators, riggers, kraanmachinisten, montagewerkers en  engineers. Al onze medewerkers beschikken over een VCA-diploma, zijn getraind op meerdere vakgebieden en dus multi-inzetbaar. Zoekt u een machinist, rigger of operator? Neem dan contact met ons op.

Machinist

Voor het opbouwen, configureren en bedienen van een LR11350, LHM 600, Sennebogen 683, draaien onze vakmensen hun hand niet om. Veilig en efficiënt met respect voor het materiaal.

Contact

Kraan-Rigger

Een rigger is de ogen en oren van de machinist. Het is een gegeven dat degelijke vakkennis en ervaring hierbij een must zijn. Goede en duidelijke communicatie in begrijpelijke taal en kennis van alle handgebaren. Onze riggers zijn allemaal opgeleide vakmensen en ervaring met kraanwerk.

Contact

SPMT-Operator

Voor het opbouwen, configureren en bedienen van SPMT’s van het merk Scheuerle, Nicolas en Kamag, draaien onze vakmensen hun hand niet om. Allerhande configuraties worden voor u gebouwd; veilig en efficiënt met respect voor het materiaal.

Contact

SPMT-Rigger

Een rigger is de ogen en oren van de SPMT-operator. Al onze SPMT-riggers zijn doorpakkers met ervaring. Goede en duidelijk communicatie in begrijpelijke taal en kennis van de handgebaren zijn een must. Onze riggers weten waar ze op moeten letten om de SPMT-operator de begeleiding te geven die nodig is voor het veilig en gecontroleerd uitvoeren van de werkzaamheden

Contact

Engineer

Al onze engineers zijn minimaal HBO opgeleid en beschikken over jarenlange ervaring bij ‘s werelds grootste exceptioneel transportbedrijven.  Zij beschikken niet alleen over theoretische kennis, maar bij Kleinveld kiezen we er bewust voor om onze engineers regelmatig mee te laten lopen in de praktijk. Daardoor leren onze mensen de kneepjes van het vak in de praktijk kennen en dat vinden wij een must!

Contact

Montagemedewerker

Ook voor het vijzel- en sledewerk kunt u bij Kleinveld terecht. Kleinveld is een kei in lokale en interne machineverhuizingen. Met behulp van een minikraan,  lieren, takels, vijzels en sledesystemen en aan de hand van een slim engineersplan krijgen wij uw kostbare machines zonder schade op zijn plek.

Contact

BEL ME TERUG

Wilt u dat wij u terugbellen? Graag helpen wij u verder. Vul het formulier in en verzend uw gegevens, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Of bel ons +31 (0)50 3215794

 

    LATEN WE HET SIMPEL HOUDEN – LATEN WE SAMENWERKEN