CONTACTGEGEVENS

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Openingstijden kantoor

De administratie is open op:

Maandag: van 8:30 tot 17:00 uur
Dinsdag: van 8:30 tot 17:00 uur
Woensdag: van 8:30 tot 17:00 uur
Donderdag: van 8:30 tot 17:00 uur
Vrijdag: van 8:30 tot 17:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Kleinveld B.V. - Logo - EFRO Full Service Transport Specialist - Horizontaal en verticaal.Logo - SNN Kleinveld

Kleinveld is continu in ontwikkeling. In lijn met onze visie hebben wij de ambitie om volledig zelfstandig uitvoering te geven aan Exceptioneel Transport Projecten. Voor het opzetten en professionaliseren van onze zelfstandig functionerende engineersafdeling maken wij gebruik van steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO), middels de KEI-subsidieregeling. Met de inhuur en kennisoverdracht van een externe deskundige zal deze engineersafdeling gerealiseerd worden.

Het resultaat zal zich concreet vertalen in het ontwerp van een nieuwe engineersafdeling, nieuwe werkprocessen rondom engineering en borging van bijbehorende kennis en kunde binnen de engineersafdeling. Hiermee zal tevens een structurele en professionele werkwijze worden opgedaan en geborgd, wat ons helpt om op efficiënte en effectieve wijze invulling te geven aan engineersopdrachten en onze bedrijfsambities.

Wij zijn gevestigd op 3 locaties

Nieuws & Vacatures

Contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u iets laten weten? Mail of bel ons rechtstreeks, of gebruik het formulier, wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

  BEL ME TERUG

  Wilt u dat wij u terugbellen? Graag helpen wij u verder. Vul het formulier in en verzend uw gegevens, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
  Of bel ons +31 (0)50 3215794

   

   LATEN WE HET SIMPEL HOUDEN – LATEN WE SAMENWERKEN